2013. szeptember 18., szerda

A kezdetek kezdete!

Üdvözöllek a világomban!

Kerülj beljebb, és ismerd meg, a kedvenc időtöltésemet, a mániámat, és mindemellett néhány apró szösszeneteket az életemből, és azokról akik körülvesznek.

Néhány szó az előzményekről, és hogy hogyan is kezdtem bele eme ágazatába a kreatívkodásnak:
Mindenki átesik kiskorában azon a korszakon, amikor ékszermániás; mini-bizsukat keres, vesz, hord, csinál. Én is átestem ezen a korszakon, ami a mai napig tart. Csak immár komolyabban űzöm ezt a fajta sportot. Mióta eszemet tudom imádom a csillogó-villógó, arany, ezüst kavicsos, kavics mentes ékszereket.

Ma már ásványokkal, féldrágakövekkel dolgozom. Kiegészítésképpen minőségi üveggyöngyöket, többnyire Tibeti ezüst kiegészítőket és egyéb apró csecsebecsét használok fel ékszereim elkészítéséhez.

Minden ékszerem egyedi tervezés alapján készül, ergo egyetlen egy darab készül az adott darabból. Épp ezért, "nem jön veled szembe az utcán"! :)

Immár (2013) hatodik éve foglalkozom ékszerkészítéssel, ami először csak saját és ismerőseim, családtagjaim "szórakoztatására" indult, de 1-2 év után teljesen beleszerelmesedtem, és ma már nem tudok nélküle élni sem.
Ezen a blogon igyekszem - ha nem is naponta - de sűrűn közzétenni a frissebbnél frissebb alkotásokat, de emellett a már elkészült ékszereket is töltögetem fel, rövid leírások keretében.

Megtalálható vagyok továbbá Facebook-on is, ahol a már feltöltött ékszereimet, nyereményjátékokat, információkat és egyéb feltöltéseket találsz: Amel Design

"Rövid" bevezető bejegyzésem végére, pedig szeretnék veletek egy képet megosztani, ami egy Rózsakvarcból és kristály gyöngyökből készült rózsafüzér:


Köszönöm, hogy itt vagy, és, hogy elolvastad ezt a bejegyzést!
Kívánok további kellemes időtöltést és nézelődést!
Ági


2 megjegyzés:

  1. Üdv itt! Remélem, ez is megtetszik,mint az új technikák! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már most tetszik. Jó kicsit elvonulni a munka és a tanulás világától :)

      Törlés